ΦΙΛΤΡΑ

Πολιτική Αλλαγών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

 

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίησή σας. Αν για οποιονδήποτε λόγο, δεν μείνετε ευχαριστημένοι από την παραγγελία σας, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας να επιστρέψετε μέρος ή όλα τα προϊόντα που αγοράσατε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής (άρθρο 4 του νόμου 2251/1994). Προϋπόθεση για την επιστροφή του προϊόντος σε αυτήν την περίπτωση είναι να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία άθικτη, να μην έχει επέλθει καμία φθορά σε αυτό, να μην έχει γίνει αποσφράγισή του και να έχετε διαθέσιμη την απόδειξη αγοράς του. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, ελέγχετε τα προϊόντα που φτάνουν σε εσάς κατά την στιγμή της παράδοσής τους για εμφανή ελαττώματα των ίδιων ή της συσκευασίας τους.

 

Αν δεν υπάρχει διαθέσιμο το ανάλογο προϊόν που επιθυμείτε (π.χ. μεγαλύτερο μέγεθος), μπορείτε να επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν. Σε περίπτωση που δεν βρείτε να αγοράσετε κάποιο νέο προϊόν, δεν υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων, αλλά το ποσό της αγοράς του συγκεκριμένου προϊόντος πιστώνεται στο λογαριασμό σας. Το συγκεκριμένο πιστωτικό υπόλοιπο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε νέα παραγγελία επιθυμείτε. Θα λάβετε με e-mail ένα κουπόνι, το οποίο μπορείτε να  χρησιμοποιήσετε σε επόμενη αγορά σας, ώστε να σας αφαιρεθεί το ποσό από το συνολικό κόστος της παραγγελία σας.

 

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε αλλαγή η διαδικασία είναι πολύ εύκολη. Καλέστε μας στο 2312317272 και πείτε μας το προϊόν που επιθυμείτε να σας στείλουμε. Η επιστροφή του αρχικού προϊόντος γίνεται στον διανομέα κατά την παραλαβή του νέου προϊόντος. Όσον αφορά τα έξοδα αλλαγής είναι 3€ ανά αποστολή, ανεξάρτητα από την ποσότητα των προϊόντων και περιλαμβάνει την αποστολή νέου προϊόντος, με ταυτόχρονη παράδοση του προϊόντος προς επιστροφή στον διανομέα.

 

Για αποστολές στην Κύπρο ή σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής.

 

 

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ

 

Στην περίπτωση που λάβετε ένα ελαττωματικό ή κατεστραμμένο προϊόν η www.comfort.com.gr θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να αντικατασταθεί με ένα ίδιο ή παρόμοιο προϊόν χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για εσάς. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να μας καλέσετε στο 231.231.72.72 για να προχωρήσουμε άμεσα σε αντικατάσταση του προϊόντος.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
231.231.72.72
everypay
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα