GR
EN
BG
search_preloader
Αναζήτηση
Καλάθι 0

Καλάθι

ΦΙΛΤΡΑ
Franchise

Franchise

Στην COMFORT LINGERIE, με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των εσωρούχων, γνωρίζουμε το προφίλ ου σύγχρονου καταναλωτή όσο λίγοι.

Γι’ αυτό  δημιουργήσαμε μια ολοκληρωμένη και πλήρως ανανεωμένη γκάμα προϊόντων με έμφαση όχι μόνο στην κομψότητα και την άψογη εφαρμογή αλλά και στην προσιτή τιμή. Με αυτό τον τρόπο η προσωπικότητα και το στυλ αναδεικνύονται με τον καλύτερο τρόπο ανάλογα με την κάθε ανάγκη και περίσταση.

Η COMFORT LINGERIE έχει δημιουργήσει και αναπτύσσει ένα επιχειρηματικό σύστημα franchise, το οποίο αφορά σε ένα ιδιαίτερο και εύκολα αναγνωρίσιμο τύπο καταστήματος με συγκεκριμένο διασχηματισμό, που ενώ απαιτεί ένα σχετικά χαμηλό κόστος επένδυσης δεν φείδεται πολυτέλειας.

Η COMFORT LINGERIE  διαθέτει τόσο την τεχνογνωσία όσο και τις οργανωτικές και υλικοτεχνικές υποδομές που διασφαλίζουν την επιτυχία των δικαιοδόχων της, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη και μια σειρά από προνόμια, όπως:

  • Υψηλό, μεικτό περιθώριο κέρδους.
  • Τεκμηριωμένα υψηλές αποδόσεις.
  • Πλήρης υποστήριξη στη διαδικασία εύρεσης και αξιολόγησης καταστήματος που περιλαμβάνει μελέτη αρχιτεκτονική και φωτισμού, επίπλωση, εκπαίδευση κ.λπ.
  • Συνεχής υποστήριξη σε θέματα οργάνωσης πωλήσεων, marketing, λειτουργίας καταστήματος, merchandising, προσωπικού κ.λπ.
  • Μεγάλη γκάμα προϊόντων.
  • Ασυναγώνιστες τιμές λιανικής.
  • Νέα σχέδια κατά την διάρκεια του έτους, που ανανεώνονται σε εβδομαδιαία βάση.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 231.231.72.72

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά για να συζητήσουμε και να μελετήσουμε από κοινού το πλαίσιο μιας μελλοντικής συνεργασίας.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα