ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

1) Με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα:

Κάθε αγορά από τον διαδικτυακό τόπο του www.comfort.com.grμπορεί να πραγματοποιηθεί κατά επιλογή του αγοραστή με δυνατότητα εξόφλησης με πιστωτική κάρτα.

Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά με ασφάλεια, σε πραγματικό χρόνο (realtime), μεταξύ του αγοραστή και ιδιοκτήτη της κάρτας με την Τράπεζα Eurobank η οποία διεκπεραιώνει την συναλλαγή για λογαριασμό της www.comfort.com.gr.

Στη διαδικασία αυτή, η www.comfort.com.gr δεν έχει καμία συμμετοχή και τα ευαίσθητα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στο σύστημά της.

Σε περίπτωση που ο αγοραστής που πραγματοποιεί τη συναλλαγή δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη της πιστωτικής κάρτας, η www.comfort.com.gr δε φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων.

 

2) Με PayPal:

Το PayPal σας επιτρέπει να πληρώσετε απευθείας και κρυπτογραφεί αυτόματα τα απόρρητα δεδομένα με τις καλύτερες τεχνολογίες της αγοράς.

 

3) Με αντικαταβολή:

Μπορείτε να πληρώσετε τον διανομέα της courier με την παράδοση των προϊόντων στον χώρο σας. Για αποστολές εντός Ελλάδος η αντικαταβολή δεν χρεώνεται εξτρά.

 

4) Με κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό:

Τράπεζα: Eurobank

Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0024.18.0200881120

Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR3802600240000180200881120

Δικαιούχος: COMFORT LINGERIE Ι.Κ.Ε

Στο έντυπο κατάθεσης της τράπεζας θα πρέπει να  γράψετε το ονοματεπώνυμο ή τον αριθμό της παραγγελίας σας και θα πρέπει να μας αποστείλετε το αντίγραφο.

Σε περιπτώσεις που η κατάθεση δεν γίνει σε επτά ημέρες από την ημέρα που δίνεται η παραγγελία, τότε η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα.

Το κόστος της τραπεζικής προμήθειας επιβαρύνει τον πελάτη.

 

Εγγραφή νέου λογαριασμού